Inchirieri Microbuze / Autocare

Servicii de transport persoane - inchirieri microbuze si autocare in Constanta, la cele mai bune tarife. Autovehicule de 16, 20, 30 si 50 locuri cu sofer pentru cerintele dumneavoastra.

Solicita oferta pret

Doriti inchirierea unui microbuz sau autocar?

  • Aveti nevoie de un transport pentru un grup de persoane?
  • Doriti sa organizati o excursie sau un circuit in tara sau in afara tarii?
  • Sunteti profesor si doriti sa organizati o excursie cu clasa?
  • Ati organizat un eveniment important si aveti nevoie de transport catre acesta?
  • Aveti nevoie de transport pentru salariatii companiei dumneavoastra catre locul de munca?

BTrans.ro va pune la dispozitie servicii de transport persoane – inchirieri microbuze si autocare, de ultima generatie, pentru un transport sigur si confortabil, astfel pe toata durata calatoriei dumneavoastra si a grupului dumneavoastra, sa puteti avea parte de relaxare.

Indiferent de natura transportului, fie ca este vorba de o excursie, o deplasare sau un eveniment, avem disponibile microbuze si autocare de diferite capacitati, 16, 20, 30 si 50 de locuri, cu dotari de ultima generatie, cat si cu spatii de bagaje suplimentare in cazul in care acestea sunt necesare.

Este suficient sa ne contactati si noi va putem ajuta rapid si sigur, cu cea mai buna solutie de transport, atat din punct de vedere al costurilor cat si a calitatii serviciilor.

Transport turistic

Va punem la dispozitie mijloace de transport premium pentru excursii, circuite, tur de oras, evenimente, dotate cu microfon, aer conditionat si incalzire stationara.

Transport salariati

Transport regulat pentru angajatii companiei dumneavoastra, indiferent de locatia punctului de lucru, fie ca este in Constanta sau in alt oras, salariatii dumneavoastra vor ajunge in siguranta si la timp.

Transport aeroport

Transfer catre aeroport sigur si rapid pentru grupul dumneavoastra indiferent de ora. Servicii premium de transport, la cele mai bune tarife.