Transport Angajati

Servicii de transport regulat angajati, catre locul de munca, atat in interiorul orasului cat si in afara acestuia. Microbuze si autocare de 16, 20 si 30 locuri cu sofer.

Solicita oferta pret

    Transport Angajati

    BTrans.ro dispune de o gama de servicii speciale pentru companii, unul dintre ele fiind transportul salariatilor catre / de la punctele de lucru ale companiei dumneavoastra, indiferent de program sau locatie.

    Contractele de transport regulat, va ajuta sa trasportati salariatii companiei dumneavoastra rapid si sigur catre locul de munca, indiferent de distanta si ora, dar si sa accesati o forta de munca aflata in afara zonei punctului de lucru al companiei dumneavoastra.

    Fie ca aveti nevoie de un transport zilnic sau ca este vorba doar de o singura deplasare a angajatilor dumneavoastra, va putem pune la dispozitie mijloace de transport de 16, 20, 30 si 50 de locuri pentru a se potrivi echipei dumneavoastra.

    Serviciile regulate de transport angajati se fac in baza unui contract, in care sunt specificate toate detaliile legate de traseu, itinerar si orele de pick up, cat si obligatiile transportatorului privind siguranta persoanelor transportate.